Ndiq dallgën

Modelja adoleshente Kora është vajza e drejtuesit të një agjencie të rëndësishme mode dhe ka punuar gjithmonë me mish e me shpirt që të përmbushë kërkesat e rrepta të nënës së saj. Pasi bëhet publike një video kompromentuese e Korës, ajo shkon në Australi, ku e pret një jetë e re dhe krejt ndryshe.

E premte, ora:20:30, në


Programacioni sonte në Tring