Shkolla e përbindshave

Mos mendoni se përbindëshat nuk shkojnë në shkollë! Kula, Frenki, Zizi, Kongkongu janë shokë të një klase dhe si mësues kanë një skelet! A janë nxënës të mirë, apo të prapë përbindëshat? Ndiqni aventurat e tyre të përditshme për tu njohur me ta.

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring