Angus dhe Çeril

Angus -100% djalë! Çeril – 100% vajzë! Ata nuk mund ta durojnë, por as të qëndrojnë pa njëri – tjetrin. Çfarë mund të ndodhë nëse vihen kundër njeri-tjetrit? Kush do të fitojë?Këto dhe shumë çapkenlleqe do ju shoqerojne.

Çdo ditë, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring