Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Xhilda Radner

Komediania Xhilda Radner kthehet pas në kohë për të treguar mbi jetën dhe karrierën e saj. Intervista dhe filmime të patransmetuara më parë, gjithçka e lexuar nga komedianë të kohëve moderne. Love Gilda ofron një dritare unike në botën e çuditshme të interpretueses së dashur, roli më i madh i së cilës ishte ndarja e historisë së jetës së saj me të gjithë.

E hënë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring