Thjesht dhe shpejt nga Xhejmi

Menutë e Shefit karizmatik të kuzhinës Xhejmi Oliver janë gjithmonë të shijshme por gjatë këtij cikli emisionesh ai na shpjegon se si të përgatisim receta të thjesha dhe të shpejta me pak përbërës.

E mërkurë & e premte, ora:16:30, në


Programacioni sonte në Tring