Nëpër botë me Filin

Autori i sitcomit të famshëm “Everybody loves Raymond” Philip Rosenthal ndërrmerr një udhëtim anebanë botës. I shoqëruar nga miqtë dhe familja në ndalesat e tij në Meksikë, Bankok, Lizbonë etj do të na njohë me kulturën dhe kuzhinën e këtyre vendeve.

Çdo të enjte, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring