Melek

Historia mallëngjyese e një gruaje, të cilën jeta e vura me shpatulla pas murit, por që u kap fort pas saj, për të mos u dorëzuar kurrë. Meleku braktisi burrin me të cilin do të martohej, për të ndjekur zemrën. Bashkë me të humbi edhe familjen e saj. Pas disa vitesh, ajo gjendet në udhëkryqin më të rrezikshëm. I shoqi e braktis dhe kërcënon t’i marrë fëmijët, ndërkohë që një sëmundje e rëndë i rrezikon jetën. E vetmuar dhe e frikësuar, ajo rikthehet në familjen e saj për t’u besuar atyre fëmijët, para se të largohet nga kjo jetë. Por, kur je nënë, nuk mund të heqësh kurrë dorë...

E shtunë - E diel, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring