Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Antologji: Xhimi Lazri

Ky është një koncert në formën e cabare-show i kompozitorit Xhimi Lazri, në të cilin interpretohen këngë nga fondi i artë i muzikës shqiptare, këngë të reja, por edhe këngë të zgjedhura nga repertori ndërkombëtar. Në këtë koncert Xhimi Lazri shoqërohet nga formacioni muzikor orkestral All in band dhe ka si të ftuar nderi kantautorin Pirro Çako.

E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring