Më lini të qetë

Pasi kishte blerë një album të rrallë muzikor, të cilin mezi pret që ta dëgjojë, Misheli kërkon vetëm një orë qetësie. Por pikërisht atë ditë duket se të gjithë trokasin në derën e tij. Gruaja, i biri, e ëma, e dashura dhe hidrauliku kanë plane të tjera, sepse është Dita e Fqinjësisë.

26 mars e enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring