3shat

Ne kete format do te flitet per tema te perditshme, per ngjarje dhe fenomene qe i kemi cdo dite perpara syve por qe shpesh i anashkalojme. Temat do te jene sociale, politike, shoqerore, kulturore etj. Por gjithmone te trajtuara permes satires dhe humorit. Qellimi eshte qe çdo shikues te gjeje veten e te mendoje Po, kjo me ka ndodhur edhe mua ose Po, kete e kam pare edhe une. Personazhet publike, te ftuar ne cdo puntate do i perforcojne akoma me shume keto tema, me mendimet apo eksperiencat e tyre personale. Intervistat dhe skecet me ta, te ndara ne rubrika e te menduara ne forme lojrash, do i japin akoma me shume energji dhe humor ketij emisionit

Çdo të enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring