Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Epoka e ndritur e rilindjes

Periudha e Rilindjes është një triumf kulturor i jashtëzakonshëm. Nën sundimin e grekëve dhe romakëve të lashtë civilizimi arriti kulmin e tij dhe arti arriti perfeksionin. Pastaj erdhën barbarët, të cilët shkatërruan gjithçka. Më pas, rreth viteve 1400-1600, vjen periudha e ndritur e Rilindjes së madhe, një periudhë tejet e r?nd?sishme n? kulturën evropiane. Ajo është origjina e mendimit modern.

Çdo të enjte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring