Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Andrea Bocelli: Kinemaja

Kinemaja është albumi i 15-të i tenorit të mirënjohur italian Andrea Boçeli dhe përfshin këngët më të famshme të filmave të të gjitha kohërave. Albumi ka bashkuar një grup legjendash muzikore si David Foster, Humberto Gatica dhe Tony Renis. Në vitin 2017 ky album u nominua si albumi më i mirë tradicional i vokalit pop në konkursin e çmimeve muzikore Grammy Awards.

E shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring