Une gatuaj sez2

Një emision nga Orgesa Zaimi e cila vjen në një format ndryshe, e rrethuar plot nga fëmijë.Ambienti i bukur i fermës dhe gatimet e shëndetshme për fëmije do ju mbushin plot kënaqësi dhe ëmbëlsi.Emisioni përveç gatimit të shëndetshëm qe do pergatitet nga kuzhinierët e vegjël do të këtë kuize ,takime me kafshët e fermës ,dhe në fund një këngë nga këngëtarja zë ëmbël për temën e ditës në ferme.

Çdo të shtunë, ora:17:30, në


Programacioni sonte në Tring