Trashëgimia

Një histori për familjen dhe dashurinë. Kur Severiano, pronari i fermës së madhe “Santa Catalina”, ndërron jetë, gjenden para një befasie tronditëse kur shfaqet Sara, motra të cilën s’e kishin njohur kurrë…

E hënë - E premte, ora:19:15, në


Programacioni sonte në Tring