Në duart e dashurisë

Ajo mendonte se kishte familjen e përsosur, kishte luftuar për të dhe nuk mendonte se diçka mund t’ia prishte lumturinë. Por kur tradhtia e më pas dashuria trokasin në derën tënde, nuk të mbetet shumë për të bërë…

E hënë - E premte, ora:18:30, në


Programacioni sonte në Tring