Kopshte Magjepsëse

Një emision që do t’ju magjepsë me kopshtet më të bukura franceze. Njihuni me historinë, dizajin, ngjyrat dhe veçantinë e tyre kulturore.

Çdo te Premte, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring