Legjenda

Dikur një yll i basketbollit, sot një baba i dëshpëruar që nuk heq dorë nga vajzat e tij. Një propozim, një mundësi e re, një mision në dukje i thjeshtë. Ai duhet të ndërtojë një skuadër basketbolli me disa djem rebel e të pabindur. Sfida është më e vështirë nga se e mendonte, por është e vetmja rrugë drejt të bijave dhe një jete të re!

E hënë - E premte, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring