Dashuri Bardhezi

Ai është vrasës me pagesë me një të shkuar tronditëse, ndërsa ajo një doktoreshë e suksesshme. Rrugët e tyre takohen një ditë kur Asli duhet të operoje një burrë të plagosur nga Ferhati. Ai mendon se urren atë dhe e zgjedh për ta ndëshkuar, por zemra nuk njeh arsye. Në një botë me marrëdhënie interesi dhe ambicie për pushtet e para, një dashuri duhet të triumfoje. Por jeta e tij është shumë e errët dhe s’ka vend për një dashuri të pafajshme. A mund të bëhen bashkë dy njerëz, kur njeri merr dhe tjetri shpëton jetë?

E hënë - E premte, ora:16:10, në


Programacioni sonte në Tring