Shokët e Vegjël

Masha dhe Ariu e pëlqejnë shumë muzikën, ata kanë bërë një projekt të tërë muzikor për ju! Do të shijoni kërcimin, këngen madje edhe të mësoni se si të numëroni!Masha e vogël nuk lodhet kurrë sespe këngët qe këndon janë magjike për të gjithë fëmijët.Tring Tring për herë të pare i sjell në gjuhën shqipe këngët më të famshme dhe Hite për femijët te përshtatura në çdo gjuhë tani edhe në shqip

Çdo ditë, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring