Tigri Daniel

Tigri Daniel çdo ditë komunikon drejtpërsëdrejti me miqtë e tij parashkollorë në lagjen e tij . Ai ndan çdo ditë një aventurë të re të përditshmërisë së tij. Me ndihmën e familjes dhe fqinjëve, mëson rregullat e nevojshme për marrëdhëniet me të tjerët, për sjelljen në shkollë dhe mbi të gjitha për jetën.Kurse ne me ndihmën e Danielit dhe miqve të tij do të argëtohemi dhe do të mësojmë për mirësinë ,respektin mirënjohjen ,si dhe si të ritemi dhe zhvillohemi.

Cdo Ditë, ora:19:45, në


Programacioni sonte në Tring