Play sez 5

Play rikthehet në sezonin e pestë.Një konkurs mes shkollave 9-vjeçare të Tiranës dhe jo vetëm.Lojrat më të pëlqyera nga fëmijët si: “Terren i Vështirë” ,”Kokëfurça”,”Tring Tring “ dhe shumë lojra të tjera argëtuese do të testojnë shkathtësinë dhe inteligjencën e fëmijëve pjesmarrës .Sigurisht nuk do të mungojë spektakli me të ftuar specialë nga fusha të ndryshme si dhe promovimi i talenteve të reja . Në fund të rrugëtimit një nga shkollat do të ngreje kupën “Play”.

Çdo të premte, ora:19:00, në


Programacioni sonte në Tring