E pafalshmja

Me t’u kthyer në vendlindje, Martini bie në dashuri me Veronikën, një vajzë të bukur me karakter shumë të fortë, por kushërira e saj bën të pamundurën që ta bindë atë se gruaja që dashuron ka bërë një jetë të shthurur dhe ka gisht në vdekjen e të vëllait. I verbuar nga urrejtja, Martini i propozon Veronikës për martesë, por lumturia e saj zgjat pak dhe ajo martesë shndërrohet në ferr.

E hënë - E premte, ora:16:00, në


Programacioni sonte në Tring