Kolona zanore e filmave

Për një medium kryesisht vizual siç është kinemaja, edhe elementet e saj muzikor luajnë një rol shumë thelbësor, sidomos kolona zanore. Përmes këtij tipari thelbësor shoqërues muzikor, shprehet shpirti i filmit, qoftë nëse janë fanfara magjike apo pjesë delikate lirike. Ky dokumentar eksploron rolin artistik të kësaj disipline të veçantë muzikore që plotëson procesin krijues artistik të kinemasë dhe artistët që ia kanë kushtuar karrierën e tyre këtij kontributi

E shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring