Tri Motrat

Ata ishin dy prindër që kishin veç një ëndërr, t’i shihnin vajzat të lumtura. Kur Tyrkanit I kërkuan dorën në një familje me emër, ajo u martua e ngazëllyer, pa e ditur se në krah nuk kishte princin e kaltër. I shoqi nuk e dashuron dhe nëna e tij e përdor atë deri në stërmundim për të mbajtur në kontroll të birin, i cili ka një jetë të dyfishtë me një tjetër grua. Mes zhgënjimit e pasigurive, Tyrkan dhe të motrat fajësojnë nënën e tyre.

E Hene E premte, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring