Gymysh

Mehmeti humbi gruan që dashuronte në një aksident tragjik dhe nuk kishte më dëshirë të jetonte. Familjarët vendosën ta martojnë me Gymyshin, e cila e ka dashur që në vegjëli, por që nuk e di se po shkon drejt një martese të shenjuar nga dhimbja. Ndonjëherë dashuria lind ngadalë, por edhe e shkuara kthehet kërcënuese…

E hënë - E premte, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring