Të Thuash Lamtumirë

Lale është një mjeke pediatre që jeton e lumtur me të shoqin dhe vajzat e vogla, bota e së cilës tronditet nga lajmi i një sëmundjeje të pashërueshme. Kurse Zejnep është mësuesja aq e dashur e kopshtit, por që në jetën personale po përjeton dështimin e një martese, pasi nuk bëhet dot me fëmijë. Lale shikon tek ajo personin të cilit ndoshta mund t’i besojë të bijat, teksa përgatitet, mes sfidash fizike dhe emocionale, të ndahet përgjithmonë prej tyre.

E hënë - E premte, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring