Binjakët

Memo është një djalë i vogël që jeton me nënën e tij në varfëri të plotë, teksa mbledhin hekurishte për të mbijetuar. Ndërsa Xhani është një moshatar i tij, i cili jeton me të atin në një rezidencë luksoze. Ata të dy s’e njohin njëri-tjetrin, ndaj nuk e dinë as që janë binjakë, e as që janë identikë. Kur ata takohen rastësisht dhe sekretet fillojnë të zbulohen një e nga një, dy djemtë e vegjël organizojnë një plan...

E hënë - E premte, ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring