Engjëjt

Melek, një grua punëtore, jeton me të bijën, Ipekun në një qytet të vogël të Turqisë. Dëshira e saj që e bija të ndjekë mjekësinë do të ndrydhet nga dëshira e Ipekut për t’u bërë aktore. Pasioni do të kapërcejë dëshirën e së ëmës dhe tanimë atë e pret një jetë e re në Stamboll. Një serial ku do të eksplorohet marrëdhënia nënë e bijë, miqësia, romanca dhe i mbushur me situata komike.

E hënë - E premte, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring