Zemra të lënduara

Një histori mallëngjyese zemrash të lënduara. Mejrem dhe i vogli Omer janë dy jetim që përpëliten për mbijetesë në Stambollin e ashpër dhe armiqësor. Leventi një industrialist i pasur vuan me dëshpërim humbjen e të birit.

E shtunë – E diel, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring