Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Këngëtari

Ngritja dhe rënia e këngëtarit të salsës, Hektor Lavo, e treguar sipas versionit të gruas së tij Puçi. Hektori shkon në Nju Jork në fillim të viteve 1960, pasi kishte ardhur nga Ponci, Porto Riko. Suksesi ishte i menjëhershëm. Sa më shumë që rritej si artist, aq më shumë fundosej si njeri, thotë Puçi. Kjo është një përrallë e talentit dhe një histori e shpërbërjes, e shoqëruar nga droga, alkooli festat dhe depresioni.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring