Winx Club - Sezoni 6

Winx Club është një sagë fantazi moderne që trajton jetën dhe aventurat e gjashtë zanave. Blum, Stela, Flora, Aisha, Tehna dhe Muza. Ato ndajnë jetën e tyre të përditshme mësimet, romancat, grindjet dhe miqësine e madhe. Në çdo moment ato mund të shndërrohen në super-heroina, të gatshme për të mposhtur të keqen dhe për të shpëtuar këdo që është në rrezik.

Cdo Ditë, ora:18:30, në


Programacioni sonte në Tring