Masha dhe Ariu

Aventurat e Mashën nuk mbarojnë kurrë ,dyshja juaj më e preferuar nga te gjithë. Histori të reja gazmore ku Masha jonë do të visht me role të veçanta, si muskëtjere, si astronaute, lojtare golfi, piktore, doktoreshë ,etj. Por nuk mbaron këtu, Masha jone ka dhe një suprize tjetër në një cikël të ri, këtë herë do të udhëtojë nëpër botë si një këngëtare.Nëpërmjet këngës do ju tregojë emocionet e muzikës, vlerat kulturore dhe të veçantat e secilit vënd.

Cdo Ditë, ora:21:45, në


Programacioni sonte në Tring