Kibao Klashers

Dilan dëshiron të bëhet një kampion garash me makina në turneun më te famshëm të dyluftimeve. Pasi mëson për suksesin e prindërve të tij në të njëjtin turne, ai bindet se ky është fati i tij. Ai është i etur të ndjekë hapat e tyre dhe të triumfoje. Dilani bashkë me ekipin e tij sfidojnë të keqen, fitojnë turneun dhe shpëtojnë botën. Bashkojuni Dilanit në rrugën e tij heroike.

Cdo ditë, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring