Shokët e Vegjël - Sezoni 3

Në një park lojërash plot gjelbërim kalojnë kohën miqtë tanë të rinj Pio, Diva,Holli dhe Mobi. Ata, në çdo episod, kanë një shqetësim të vogël, një problem për t'u zgjidhur, një kuriozitet për t'u kënaqur dhe shume emocione për heronjtë tanë të vegjël.

Cdo ditë , ora:20:50, në


Programacioni sonte në Tring