Aventurat e Çakut dhe Shokëve

Aventurat e Çakut, kamionit të vogël shkarkues me ëndrrave të mëdha dhe miqve të tij të jashtëzakonshëm. Pavarësisht pengesave që i dalin përpara, Çaku e di se me miq të mirë dhe me pak imagjinatë, ai do të dalë gjithmonë fitimtar.

Cdo dite , ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring