Stuhi në Parajsë

Një mallkim i majave për të ndëshkuar një dashuri të ndaluar. Njëzet vjet më vonë nga aksidenti fatal që ndryshoi rrjedhën e jetës së gjithkujt. E bukura Ajmar njihet me Nikolasin dhe nis me të një romancë pasionante. Por e shkuara kthehet sërish dhe e kërcënon dashurinë e tyre. Po ashtu edhe mallkmi i perlës së zezë i mishëruar te Maura Duran. Një grua me një identitet të rremë, e etur për para e pushtet...

E hene - E premte, ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring