Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Liza përtej pasqyrës

Liza, tashmë 19-vjeçare,rikthehet në Botën e Çudirave,ku takohet përsëri me miqtë e saj të aventurave.Këtë herë atë e pret një mision tejet i vështirë, të udhëtojë pas në kohë,të shpëtojë familjen e Kapelabërësit dhe t’i japë fund mbretërisë së terrorit të Mbretëreshës Kupë.

E shtunë, ora:21:00, në


Programacioni sonte në Tring