Notice: Undefined variable: geo3 in /var/www/vhosts/tring.al/httpdocs/wp-content/themes/tring/layouts/programacion.php on line 3

Vajza me vathin prej perle

Ky film bën fjalë për Gritin, e cila lë familjen e saj në fshat dhe fillon punë si shërbëtore në familjen Vermier. Ajo fillon të tërheqë vëmendjen e padronit të saj fjalëpakë e të vetmuar. Mjeshtri Vermier i bën asaj një portret dhe ky veprim i përkeqëson marrëdhëniet me gruan e tij xheloze dhe me mirëbërësin e tij, i cili i dikton gjithmonë tematikën e pikturave të tij.

E diel, ora:22:00, në


Programacioni sonte në Tring