Tring Lab

Së bashku me Natalinë, fëmijët do të zhvillojnë eksperimente argëtuese kimie dhe fizike, të cilat mund të zhvillohen edhe në shtëpi dhe që zhvillojnë tek ata kureshtjen dhe dëshirën për të mësuar më shumë.

Çdo të hënë dhe të mërkurë , ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring