Masha dhe Ariu - Sezoni 5 dhe 6 (Serite e reja)

Masha është një vajzë e vogël dhe çamarroke e cila jeton në pyll. Një mëngjes, ajo sheh një flutur të bukur dhe fillon ta ndjekë atë deri te shtëpia e Ariut, ku dhe lind miqësia e bukur dhe e veçantë mes tyre. Ariu është një personazh shumë i dashur dhe i butë, kurse Masha një vajzë e zgjuar, e sjellshme, por pak e çuditshme.

Çdo ditë, ora:19:15, në


Programacioni sonte në Tring