Tigri Daniel - Sezoni 6

Tigri Daniel çdo ditë komunikon me miqtë e tij parashkollorë në lagjen. Ai ndan çdo ditë një aventurë të re të përditshmërisë së tij. Me ndihmën e familjes dhe fqinjëve, mëson rregullat e nevojshme për marrëdhëniet me të tjerët, për sjelljen në shkollë dhe mbi të gjitha për jetën.

Çdo ditë, ora:17:40, në


Programacioni sonte në Tring