Aventurat e Çakut dhe Shokëve

Bashkojuni Çakut, një kamioni të vogël shkarkues me ëndrra të mëdha dhe miqve të tij të jashtëzakonshëm gjatë aventurave të tyre plot argëtim. Pavarësisht pengesave që i dalin përpara, Çaku e di se me miq të mirë dhe me pak imagjinatë, ai do të dalë gjithmonë fitimtar.

E hene - E premte, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring