Winx Club - Sezonet e Reja (7 dhe 8)

Blumi është një vajzë e zakonshme që jeton në planetin Tokë, derisa takimi me Stelën, që jeton në Solaria, e bën të zbulojë fuqitë e saj magjike. Ajo shkon në shkollën e zanave, në Dimensionin magjik dhe atje formon Klubin Ëinx, së bashku me Stelën, Florën, Muzën dhe Teknën.

E hënë - e premte, ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring