Lemza

Nalan dhe Kenan e duan marrëzisht njëri-tjetrin, por nuk gjejnë forcë ta shprehin me fjalë, sepse rrethanat e ndalojnë ndjenjën e tyre

E hënë - E premte, ora:17:00, në


Programacioni sonte në Tring