Një Mijë e Një Net

Një grua që është e gatshme të bëjë gjithçka për të shpëtuar djalin e saj të sëmurë dhe një burrë që i ofron asaj rrugëdalje, në këmbim të një kompromisi, takimi me të cilin ndryshon gjithçka. Deri ku mund të sakrifikojë një nënë për të voglin e saj?

E hënë - e premte, ora:16:00, në


Programacioni sonte në Tring