KOLEKSIONI "BARBIE MOVIES"

Ajo është personazhi më i njohur në botë, trendi I momenti, është e bukur, e zgjuar, e gjithanshme! Është Barbi dhe koleksionin e filmave të animuar me protagoniste kukullën e famshme, do t'i ndiqni çdo të shtunë.

ÇDO TË SHTUNË, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring