TRAKTORI OTIS

Vogëlushë, ju prezantojmë me Otis, traktorin më simpatik në botë. Zemërmirë dhe i palodhur, kënaqësia e tij më e madhe është të ndihmojë të tjerët. Kur kotelja nuk zbret dot nga pema, apo një derrkuc ka ngecur në llucë, Otis është aty për ndihmë, sepse pranë njëri-tjetrit ferma e tyre është “streha e lumturisë”...

E HËNË - E PREMTE, ora:18:00, në


Programacioni sonte në Tring