REZIDENCAT LUKSOZE

Megani, Xho dhe Luisi, në kërkim të rezidencave më mahnitëse në botë për pushime të mrekullueshme, nga Alaska në Finlandë, nga Montana në Bahamas…

ÇDO TË MARTË, ora:20:00, në


Programacioni sonte në Tring