KRENARI DHE RESPEKT

Jigiti, Emiri dhe dy prindërit e tyre janë një familje si shumë të tjera në Ajvalik të Stambollit, deri kur Hasani, kryefamiljari, vret veten. Kjo ngjarje tragjike i shtyn të dy vëllezërit që të marrin hak për vdekjen e babait të tyre, secili sipas mënyrës së vet.

E HËNË - E PREMTE, ora:19:30, në


Programacioni sonte në Tring