GRABITËSIT E STAMBOLLIT

Ata janë grabitës, por grabitës si ata nuk keni parë kurrë. I kanë vënë vetes një qëllim, do të mbledhin 1 milion lira dhe do të plaçkitin vetëm pasanikë. Duke u shtirur si anëtarë të një familjeje, ata shpërngulen në një lagje të Stambollit ku zbulojnë se asgjë nuk siç duket...

E HËNË - E PREMTE, ora:17:45, në


Programacioni sonte në Tring